Nieuws

Je weet maar nooit!! 

 

Rotterdam, 5 maart 2016.

 

 

Nurlaila geeft exclusieve zangworkshop in AFAS Circustheater

 

Rotterdam, 1 maart 2014.

Nurlaila geeft op 2 mei 2014 een exclusieve zangworkshop in het AFAS Circustheater Den Haag. Deelnemers van deze workshop, die zelf al ervaring dienen te hebben op het gebied van zang en spel, krijgen in totaal drie uur les van de musicalactrice. Na afloop van de workshop wordt er een lekkere maaltijd geserveerd en bezoekt de groep ter afsluiting de musical Sister Act. Per les is er plaats voor maximaal tien personen. De kosten voor deze dag bedragen €195,- per persoon.

“Een meer inspirerende plek dan het AFAS Circustheater is er niet voor een musical workshop. Waar je ook bent in het theater, je voelt, dit is het theater van Nederland voor musicals! Tijdens de workshop werken we natuurlijk aan zang en spel maar vooral aan hoe je het verhaal vertelt en overbrengt, zodat het publiek wordt meegetrokken in het verhaal en zo een prachtige show ervaart”.

Deze workshop is een vervolg op de succesvolle zangworkshop die Brigitte Heitzer gaf. Stage Academy zal in de toekomst meer van deze samenwerkingen samen met Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelen en presenteren.

Programma:
14.00 uur Ontvangst via artiesteningang, drankje in de Artiestenfoyer
14.30 uur Workshop deel 1 (1,5 uur)
16.00 uur Pauze
16.30 uur Workshop deel 2 (1,5 uur)
18.00 uur Einde workshop
18.15 uur Diner incl. drankje
20.00 uur Aanvang Sister Act
22.45 uur Einde show

Inschrijven (v.a. 16 jaar) kan via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
I.v.m. vereiste zangervaring is er selectieprocedure. Na het insturen van een eigen zangvideo (ca. 2 min) volgt er bij voldoende ervaring z.s.m. een bevestiging van inschrijving.


Nurlaila ambassadeur voor stichting Project Speak Now


Rotterdam, 1 juli 2013.  

Vandaag in Nurlaila officieel benoemd tot ambassadeur van de stichting Project Speak Now. Deze stichting heeft als doel om seksueel misbruik meer bespreekbaar te maken en het taboe te doorbreken. Uit angst niet geloofd te worden, zwijgen slachtoffers van seksueel misbruik. Maar zwijgen maakt de innerlijke strijd alleen maar groter. En door te zwijgen, zal seksueel misbruik een kans blijven krijgen. Juist door te praten, te delen en ervaringen uit te wisselen, komt het in de openheid. En daar is geen plaats meer voor de manipulatie, de dreiging en de geheimzinnigheid waardoor seksueel misbruik wordt omgeven. En om daar iets aan te doen hebben Project Speak Now en Nurlaila de handen ineen geslagen. Meer informatie over Project Speak Now: www.projectspeaknow.nl

 

Nurlaila duikt het klooster in!

14 februari 2013, Rotterdam


Nurlaila Karim duikt het klooster in! Ze wordt de alternate van Carolina Dijkhuizen voor de hoofdrol van Deloris van Cartier in de musical Sister Act. Op dagen dat Carolina niet speelt, zal Nurlaila als haar vaste vervangster de rol van de uitbundige Deloris vertolken. Naar verwachting gaat Nurlaila half april voor het eerst op. Nurlaila is inmiddels begonnen met de repetities in het AFAS Circustheater Den Haag en kan niet wachten om haar entree te maken in het meest swingende klooster van Nederland. “De alternate positie is voor mij een prachtig cadeau. Want ook al besloot ik niet meer fulltime in een musical te staan, mijn passie hiervoor is nooit verdwenen. Na het zien van een try out was ik helemaal verkocht. Wat een heerlijke swingende feelgood musical! Het is natuurlijk fantastisch om naast mijn eigen projecten met regelmaat in zo'n prachtige musical te staan! Ik sta te trappelen om af en toe de ‘habijt’ te dragen van mijn lieve vriendin Carolina!”

 

Recensie in Oor

 

14 februari 2013, Rotterdam


Nurlaila zingt op Nieuwjaarsconcert 'Stichting Blijf Vrouw' 

 

11 februari 2013, Rotterdam

 

Op 11 februari zingt Nurlaila in de Nieuwe Kerk te Den Haag een aantal nummers van haar nieuwe album 'Chameleon' tijdens het speciale nieuwjaarsconcert van de Stichting Blijf Vrouw.


Nurlaila special guest ‘8th annual World Aids Gala Concert’

 

18 november 2012, Rotterdam

 

Op 1 december a.s. treed Nurlaila als special guest op tijdens het ‘8th annual World Aids Gala Concert’ in het Artscape Opera House in Kaapstad, Zuid Afrika. Onder begeleiding van het Cape Philharmonica Orchestra zal ze o.a. ‘Home’ uit de hitmusical The Wiz zingen.

 

‘Een wereld vol liedjes’ kerntitel van Kinderboekenweek 2012!

 

20 augustus 2012, Rotterdam

 

De Kinderboekenweek is van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 oktober en staat dit jaar in het teken van ‘Hallo wereld – over verschillende culturen’. Een thema welke natuurlijk ongewoon goed aansluit bij ‘Een wereld vol liedjes’ geschreven door Nurlaila. Het boekje is daarom verkozen tot een van de kerntitels van de Kinderboekenweek!

 

Een wereld vol liedjes

Zingend voor haar drie kinderen kwam Nurlaila op het idee voor het maken van een cd met liedjes uit alle windstreken. De mooiste kinderliedjes uit onder andere Suriname, Indonesië en Griekenland heeft ze vertaald naar het Nederlands. Het is een bonte verzameling liedjes geworden, die ouders samen met hun kinderen kunnen zingen. Bij ieder liedje is een prachtige illustratie gemaakt door Nurlaila’s jeugdvriendin Loretta de Groot.

 

Uitgever: De Vier Windstreken

ISBN: 9789051161960

Boekje bestellen: klik hier