Vorige slide
Volgende slide

Nurlaila's 1-op-1 trainingen

Door mijn +27 jaar ervaring in de theaterwereld en het behalen van o.a. mijn diploma als NLP coach in 2012 , kan ik jou als geen ander op weg helpen en ondersteunen!

Wil jij als artiest op je eigen benen staan in de theaterwereld en (faal)angsten of andere onzekerheden overwinnen? Ga je graag onder mijn intensieve begeleiding aan de slag? Dan zijn mijn 1-op-1 trainingen heel geschikt voor jou. Deze training duurt drie maanden de verschillende onderdelen worden hieronder beschreven. Het is ook mogelijk om de 1-op-1 trainingen in delen aan te schaffen. Onderaan deze pagina lees je hier meer over.

Naast mijn 1-op-1 trainingen kun je ook lid worden van the Dreamlab. Hierin bieden mijn team en ik verschillende cursussen, workshops en online sessies aan.

Tijdens de 1 á 1,5 uur ‘face 2 face’ trainingen gaan we dieper in op hetgeen wat er voor jou nodig is. Deze trainingen kunnen worden ingezet voor een kleine hulpvraag, zangles of een ‘tot de kern’ training. Deze trainingen vinden plaats in Pijnacker of in Scheveningen.

Ik geef geen losse zanglessen, maar ik kan jou wel helpen d.m.v. NLP tips en tricks te geven, waardoor je sommige noten makkelijker haalt. Mocht je angsten, fobieën, podiumvrees of auditiestress hebben, dan kunnen we hier tijdens deze trainingen aan werken. Sommige hulpvragen kunnen meerdere trainingssessies nodig hebben, maar dat bespreken we per keer.

Naast de 5 face 2 face trainingen heb je ook 5 online trainingen van 45 minuten tot 1 uur. In deze online trainingen bespreken we de onderdelen die je hebt opgepakt na onze face 2 face trainingen en/of zaken waar je tegenaan loopt in je dagelijkse (artiesten)leven.

De after school kerntraining is onderdeel van de 5 face to face trainingen en is mijn favoriete onderdeel. We gaan dan echt de diepte in en gaan terug naar de kern van wie je bent. Niet alleen als artiest maar ook als mens. Vaak raak je kwijt waarom je dit vak doet, na bijvoorbeeld het volgen van een opleiding. Na zo’n opleiding weet je technisch goed wat je moet doen, maar je gevoel en zelfvertrouwen is ver te zoeken.

Uit de kerntrainingen kunnen we een mooie blauwdruk maken van hoe jij jezelf in de markt wil zetten. Het kan zijn dat jij jezelf wilt laten omscholen of dat je niet weet welke kant je op moet gaan.

Met de 1-op-1 trainingen, maar ook met the Dreamlab, pakken we niet alleen het artiest zijn aan, maar ook de belangrijkste zaken in jouw verdere leven. We pakken alles aan wat jou tegenhoudt het leven te leiden dat je wilt leiden.

Aan het eind van de training krijg je van mij een mooi boek met wat we gedaan hebben zodat je zelf verder kunt en is een hulpmiddel voor als je het even niet meer weet.


Dagboek en moodboards

Als onderdeel van de kerntraining ga ik je vragen een dagboek bij te houden en moodboards te maken op Pinterest. Waarom dit is, zal tijdens jouw training duidelijk worden. 

Opruimen

We gaan opruimen, daar begeleid ik je mee op afstand. Pas wanneer je opruimt weet je wat je hebt, wat je nog nodig hebt en waar je afstand van wilt doen. Dit is een ideaal hulpmiddel om jezelf als ‘brand’ neer te zetten.

De vijfde (laatste) face 2 face meeting is een afrondend gesprek waarin jij je boek (je zou het kunnen zien als uitgebreid certificaat) krijgt overhandigd.

De photoshoot is de afsluiting van de 1-op-1 trainingen. Dit wordt door andere deelnemers en mijzelf ervaren als het mooiste moment van de training, omdat dan alles van de drie maanden samenkomt. Door het intensieve traject is duidelijk geworden wie jij bent en hoe jij jezelf wilt neerzetten, dit gaan we op de foto’s terug laten komen.

De dag voor de shoot komen we samen voor een laatste grote training, waarin we alles voor de volgende dag voorbereiden. (Dit is training 4 van de face 2 face trainingen.) 

Op de dag van de shoot word je in de watten gelegd door een visagiste en je krijgt een heerlijke lunch welke helemaal is geïnspireerd op wie jij bent.

Tijdens de shoot maken we foto’s die je kan gebruiken voor je social media. Je krijgt vijf foto’s als onderdeel van de 1-op-1 trainingen, wil je meer foto’s afnemen? Dan kun je dit altijd doen in overleg met de fotograaf.

De 1-op-1 trainingen en de foto’s uit de shoot zijn het begin van hoe jij jezelf gaat profileren offline en online (op o.a. social media). Daarnaast krijg je tips en tricks van onze social media expert, zodat je dat goed op kan starten.

“Ik geloof niet in wegdrukken, maar juist de boodschap achter de angst te vinden.”

Prijzen Nurlaila’s 1-op-1 training

  • 5x face 2 face trainingen o.a. kerntrainingen (van 1 tot 1,5 uur) + 5x online training (van 45 minuten tot 1 uur) + Onbeperkt Whatsapp contact (tijdens werkuren).
    = €1500,-  (exclusief 21% btw) voor niet leden. €1125,- (exclusief 21% btw) voor leden van the Dreamlab.
  • 1x Photoshoot (dagdeel) = €1000,- (exclusief 21% btw) voor niet leden. €750,- (exclusief 21% btw) voor leden van the Dreamlab.
  • Alle onderdelen afnemen? Dit kost €2500,- (exclusief 21% btw) voor niet leden. €1875,- (exclusief 21% btw) voor leden van the Dreamlab.

Al deze verschillende onderdelen samen zorgen ervoor dat jij verder kunt in de (artiesten)wereld. Aan het eind van de 1-op-1 trainingen ben je klaar om jezelf neer te zetten als wie JIJ bent. De investering voor jou is 3000 euro exclusief 21% btw en 100% inzet en commitment. Ik als jouw mentor zet mij ook voor de volle 100% in, zodat we jou kunnen laten stralen.

Losse trainingen

Wil je eerst kennismaken met mij en mijn trainingen? Dan is het ook mogelijk om een losse training af te nemen.

  • Een 1-op-1 training LIVE op locatie van 60-90 minuten kost €125 exclusief 21% btw. Ben je lid van the Dreamlab? Dan zijn de kosten €99,95 exclusief 21% btw.
  • Liever 1-op-1 online afspreken? Dan duurt de training 45-60 minuten. De kosten zijn €90 exclusief 21% btw. Ben je lid van the Dreamlab? Dan zijn de kosten €55,- exclusief 21% btw.

Heb je nog een vraag aan mij over de trainingen? Neem dan contact met mij op. Ik help je met alle liefde verder!

1-op-1 Coaching Aanvragen