Previous slide
Next slide

Mijn website is als het ware een reis door mijn leven. Ik vertel je leuke weetjes en feitjes over het leven in de theaters en neem je mee in mijn wereld als zangers. Daarnaast laat ik je zien wat voor werk ik doe als Artist Mentor bij The Dreamlab, waar jij je als (beginnend) artiest bij aan kunt sluiten. Ik heb een heel creatief brein en creëer van alles, van theatershows tot een kinderboek.

ARTIST MENTOR | ZANGERES | ACTRICE | AUTEUR

Nurlaila Karim

Wat veel mensen niet weten is dat ik een echt Haags meisje ben. Op 18 januari 1975 ben ik geboren in (jawel…) Den Haag. Ik ben een dochter van een Indonesische vader en een Surinaamse moeder. Op mijn 5e begon in met klassiek ballet. Op mijn 10e ruilde ik mijn dansschoenen in voor een viool, maar ook deze hing ik aan de wilgen toen ik zingen ontdekte. Ik zat in meerdere bandjes waarmee we veel optraden op bruiloften, feesten en partijen. Daarnaast was ik vaak in Haagse Rock cafés te vinden, waar ik iedere week naar jamsessies ging. Daar ontmoette ik mijn eerste producer Leo Bennink. Met hem bracht ik om mijn 17e een solo-album uit: ‘The light in the darkness’, wat tevens de vertaling van mijn naam is.

Start in het theater

Op mijn 21e deed ik auditie voor de musical Miss Saigon en daarmee is mijn (theater) carrière begonnen. Benieuwd naar het verloop van mijn carrière? Binnenkort deel ik mijn uitgebreide artist CV met je.

Artist mentor

Door mijn +27 jaar ervaring in de theaterwereld en het behalen van o.a. mijn diploma als NLP coach in 2012 , heb ik mijn eigen opleiding(en) ontwikkeld. Ik weet als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je als artiest de theaterwereld in gaat en dit wil ik graag met jou delen. Op dit moment werk ik met mijn team hard aan The Dreamlab, om jou als artiest te helpen! Een zeer waardevolle academy waar jij als artiest leert om op je eigen benen te staan.

Staat dat wat jij zoekt niet op mijn website of heb je een andere vraag? Stel ze gerust via mijn contactpagina, ik vind het erg leuk om met je in contact te komen.

Veel plezier! 

dreamlab

Ik heb mijn ervaringen in de theaterwereld en NLP coach samengebracht in the Dreamlab. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om voet aan de grond te krijgen in de artiestenwereld. Benieuwd wat the Dreamlab jou kan brengen?

1:1 training

Wil jij als artiest op je eigen benen staan in de theaterwereld en (faal)angsten of andere onzekerheden overwinnen? Ga je graag onder mijn intensieve begeleiding aan de slag? Dan zijn mijn 1:1 trainingen geschikt voor jou.

BOEK

Vind jij poepen eng en vies? Schaam jij je voor die vreselijke geur? Houd jij je drolletjes liever in en krijg je dan buikpijn? Dan is het vast goed om te weten dat je niet de enige bent. In mijn boek lees je waardoor Koning Jonathan toch naar de wc durfde.