Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Previous
Next

NURLAILA'S ARTIST ACADEMY​

Nurlaila Karim

Super leuk dat je interesse hebt in de Artist Academy. Na het behalen van mijn NLP certificaten ben ik ruim 10 jaar lang collega’s gaan trainen. Ik heb alle tijd en ruimte genomen om mijn skills als NLP trainer te ontwikkelen. Ik vond het geweldig om deze skills in te zetten in het vak wat ik het allerliefste doe: op toneel staan. 

Na vele prachtige resultaten geboekt te hebben, is het tijd om deze trainingen te combineren met mijn (theater)ervaring en jou als artiest verder te helpen.

Benieuwd wat de Artist Academy jou kan brengen? Houd deze pagina en mijn socials dan goed in de gaten.

"Je leert vol overgave jouw verhaal te vertellen, het mooiste lied te zingen en het publiek te beroeren."

1-op-1 training

Wil jij als artiest op je eigen benen staan in de theaterwereld en (faal)angsten of andere onzekerheden overwinnen? Ga je graag onder mijn intensieve begeleiding aan de slag?
Dan zijn mijn 1-op-1 trainingen heel geschikt voor jou.

boekingen

Muziek is echt één van mijn grootste passies. Ik vind het dan ook meer dan te gek om naast de musical shows ook op het podium te staan met een band. Wil jij een top 80’s/90’s feest neerzetten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

BOEK

Vind jij poepen eng en vies? Schaam jij je voor die vreselijke geur? Houd jij je drolletjes liever in en krijg je dan buikpijn? Dan is het vast goed om te weten dat je niet de enige bent. In mijn boek lees je waardoor Koning Jonathan toch naar de wc durfde.