Feestje of bijzondere gelegenheid? Ik kom graag bij jullie zingen. In mijn repertoire zitten liedjes van Tina Turner, jaren 80 en liedjes op verzoek. Ik treed op met band of solo (met tape) en met of zonder dansers en danseressen. Zolang het maar gezellig is en we kunnen dansen en lachen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Previous
Next

Over Nurlaila als artiest

homepage-foto

Muziek is altijd een stabiele en belangrijke factor geweest in het leven van Nurlaila. Als artiest is Nurlaila niet te vangen in één genre, ze is echt een allround zangeres. Nurlaila heeft al 25 jaar ervaring als zangeres en musical actrice en heeft in vele grote producties meegedraaid. Haar passie ligt echter bij Soul & Funk. Chaka Kan, Prince maar ook Tina Turner is altijd een grote inspiratie geweest in haar leven. Toen Nurlaila 40 werd in 2015, besloot ze een grote droom waar te maken met haar eigen, succesvolle theatertour ´Fourtina, A Tribute To The Legend of Rock Tina Turner´ waarmee ze schitterde in 48 theaters door heel Nederland.

Haar tweede grote droom kwam uit toen ze begin 2020 de gedeelde hoofdrol binnenhaalde als ‘Tina Turner’ in de gelijknamige musical.

Nurlaila werkt graag met kinderen. In 2012 werd haar kinder-cd en kinderboek ‘Een Wereld Vol Liedjes’ verkozen tot één van de kerntitels van de Kinderboekenweek. In augustus 2020 komt haar tweede kinderboek alweer uit! Nurlaila is daarom ook te boeken om te komen voorlezen op kinderfeestjes en scholen.

“Dit is wie ik ben, niet te vangen in één genre!”

BOEKEN & MEER INFO

Organiseer jij een leuk (tuin)feestje of (bedrijfs)evenement? Wil je iemand verrassen met een intiem huiskamerconcert? Kinderfeestjes, voorlezen op school, maar ook als stemactrice om een commercial in te spreken of een tekenfilm? Nurlaila maakt er altijd en overal een feestje van! Neem gerust contact op met haar via onderstaand formulier.

Coaching

Leer met Nurlaila’s coaching (S&NAP) om te gaan met je angsten of onzekerheden, zodat je weer durft te zingen alsof er niemand meekijkt! Het bijzondere aan haar S&NAP methode is de combinatie met NLP waardoor zij zang, geest en lichaam als één behandelt.

Artiest

Heb je een leuk feestje of (bedrijfs)evenement op de planning staan? Of een intiem huiskamerconcert met liedjes van Nurlaila’s album Chameleon? Nurlaila maakt er altijd een feestje van! Neem gerust contact op met haar management All About Artist.

Blog

Nurlaila houdt van schrijven! Op deze blog deelt ze regelmatig haar avonturen als artiest, maar ook haar gevoelens als mens en moeder van drie prachtige kinderen. Laat je meeslepen in de herinneringen uit haar jeugd en hilarische momenten uit haar leven!