Feestje of bijzondere gelegenheid? Ik kom graag bij jullie zingen. In mijn repertoire zitten liedjes van Tina Turner, jaren 80 en liedjes op verzoek. Ik treed op met band of solo (met tape) en met of zonder dansers en danseressen. Zolang het maar gezellig is en we kunnen dansen en lachen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Vorige slide
Volgende slide

Over Nurlaila als artiest

homepage-foto

Muziek is altijd een stabiele en belangrijke factor geweest in mijn leven. Met mijn ruime ervaring als zangeres en musical actrice kan ik met mijn (zang)stem van alles zingen. Mijn grote passie licht echter wel bij 80/90’s hits en uiteraard het repertoire van Tina Turner.

boekingen en meer info

Organiseer je een feest of ander evenement en wil je een knallende act? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je kunt mij boeken voor in totaal twee acts:

  • Act 1: Tina Turner – 30 minuten
  • Act 2: 80/90’s – 30 minuten

Bij deze acts zorg ik ook dat alles m.b.t. geluid voor je is geregeld. De kosten voor dit totale plaatje zijn: €2650 exclusief 9% btw.

Wil je graag ook dansers aan het optreden toevoegen? Dan zijn de totale kosten €3150 exclusief 9% btw.

Een boeking plaatsen of een speciaal verzoek zoals optreden met een band of het zingen van een paar losse nummers? Dat kan door te mailen naar info@nurlailakarim.nl of door te klikken op onderstaande knop.

“Dit is wie ik ben, niet te vangen in een genre!”

dreamlab

Ik heb mijn ervaringen in de theaterwereld en NLP coach samengebracht in the Dreamlab. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om voet aan de grond te krijgen in de artiestenwereld. Benieuwd wat the Dreamlab jou kan brengen?

1:1 training

Wil jij als artiest op je eigen benen staan in de theaterwereld en (faal)angsten of andere onzekerheden overwinnen? Ga je graag onder mijn intensieve begeleiding aan de slag? Dan zijn mijn 1:1 trainingen geschikt voor jou.

BOEK

Vind jij poepen eng en vies? Schaam jij je voor die vreselijke geur? Houd jij je drolletjes liever in en krijg je dan buikpijn? Dan is het vast goed om te weten dat je niet de enige bent. In mijn boek lees je waardoor Koning Jonathan toch naar de wc durfde.