Close

Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

“Weg met die angst!”
Weg met die angst voor wat mensen van je vinden, maar zingen en dansen omdat het bij je hoort.
“Wie ben jij
als artiest?”
Je leert vol overgave jouw verhaal te vertellen,
het mooiste lied te zingen en het publiek te beroeren.
Previous
Next
inzet-artist

Ben jij zanger, danser of performer en heb jij last van plankenkoorts? Vind je het moeilijk om voor een groep te spreken? Sla je dicht wanneer je in de spotlights staat of zingt? Auditiestress en je zenuwen niet onder controle?

 

Wees gerust, heel veel mensen hebben hier last van. Ik kan je helpen die stress te verminderen en de rust tijdens het performen te bewaren. We gaan op zoek naar jouw inner voice. Weg met die angst voor wat mensen van je vinden, maar zingen en dansen omdat het bij je hoort!

 

Ik sta al 25 jaar als musicalactrice op de planken. Ik weet dus als geen ander wat zenuwen en onrust met je zang- en danskwaliteiten kunnen doen. Daarnaast ben ik ook NLP-coach (Neuro Linguïstisch Programmeren). Ik heb daarin mijn eigen methode ontwikkeld speciaal voor mensen zoals jij, met podiumstress: Singing & Neuro Associative Programming (S&NAP). Door middel van beide technieken kom ik met de juiste vraagstelling snel tot de kern en de oplossing. Dat doe ik door zonder oordeel naar jouw verhaal te luisteren. Door jouw lichaamstaal, taalpatronen en reacties weet ik hoe ik je moet benaderen en wat ik kan doen om jou zonder stress en onrust te laten performen.

“Leer krachtig en authentiek performen”

Naast de zangtechnische tips die ik geef, ga ik samen met jou op zoek naar wie jij bent als mens en artiest. Je leert niet meer onzeker te zijn over je acteer-, dans- en zangkunsten. Je leert vol overgave jouw verhaal te vertellen, het mooiste lied te zingen en het publiek te beroeren met de rol die je speelt. Ik leer je spreken en zingen alsof niemand kijkt.

 

Tot binnenkort?

werk met mij!

Over nur

Moeder – zangeres – musicalactrice – NLP-coach – zakenvrouw in cowboylaarzen - taartenbakster – creatief duizendpoot – danser – rock chick – dromer - klusser – avonturier - levensvierder – lief – puur - eilandliefhebber – krachtig - feestbeest – genieter – zonaanbidster. Lees Meer