Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Vorige slide
Volgende slide

THE DREAMLAB

Nurlaila Karim - The Dreamlab

Super leuk dat je interesse hebt in the Dreamlab. Na het behalen van mijn NLP certificaten ben ik ruim 10 jaar lang collega’s gaan trainen. Ik heb alle tijd en ruimte genomen om mijn skills als NLP trainer te ontwikkelen. Ik vond het geweldig om deze skills in te zetten in het vak wat ik het allerliefste doe: op toneel staan. 

Na vele prachtige resultaten geboekt te hebben, is het tijd om deze trainingen te combineren met mijn (theater)ervaring en jou als artiest verder te helpen.

Benieuwd wat the Dreamlab jou kan brengen? Lees het hieronder en houd de updates op mijn socials in de gaten. De deuren van de online Academy zijn al geopend, dus je kunt vandaag nog starten! Wil je liever coaching die 100% alleen op jou gericht is? Kijk dan eens naar mijn 1-op-1 training . Ik ga met alle liefde met jou aan de slag.

Heb je vragen over bovenstaande aanbod? Neem dan contact met mij op door op onderstaande knop te klikken.  Ik help je graag verder.

Ben je al lid van the Dreamlab? Klik dan op onderstaande knop om in te loggen in de online leeromgeving en bijbehorende community.

The Dreamlab is een community (met bijbehorend online platform) waarin jonge artiesten worden begeleid. Ben jij 18+ net afgestudeerd en/of nieuw in deze wereld of ben je al in de artiestenwereld werkzaam en weet je niet hoe jij je in dit werkveld verder kunt bewegen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

The Dreamlab is geen agency. Ik zoek geen werk voor jou, maar biedt jou wel mijn brede netwerk aan. In dit netwerk dat ik de afgelopen 27 jaar heb opgebouwd, zitten veel professionals die jou verder kunnen helpen. Een netwerk als deze heb je als artiest hard nodig om voet aan de grond te krijgen in de artiestenwereld.

Met mijn achtergrond als musical actrice en inmiddels 10 jaar als NLP master coach, help ik je op eigen benen te staan. Met the Dreamlab leer ik je in verschillende modules wat je tijdens jouw opleiding niet hebt geleerd. Zoals: alle (zakelijke) facetten van het artiest zijn, creëren we met mijn team jouw vangnet en ga ik met je aan de slag om ongewenste blokkades te doorbreken. Tijdens auditietrainingen help ik je van podiumvrees, faalangst en andere blokkades af. Daarna houd dit jou niet meer tegen om verder te gaan in dit zo prachtige vak.

The Dreamlab bestaat uit verschillende modules die steeds worden aangevuld. Deze kun je per onderdeel aanschaffen.
Je start altijd bij module 1. Na aanschaf van deze module ben je direct één jaar lid van The Dreamlab. Na dit jaar krijg je een reminder om jouw lidmaatschap te stoppen of te verlengen. Verlengen kost €100,- exclusief 21% btw per jaar.

 • The Visionairy Journey module 1 afgerond? Schrijf je dan in voor de live kick off workshop waar dieper wordt ingegaan op jouw bevindingen en vragen n.a.v. de opdrachten.
 • Zodra module 1 start ben je lid van The Dreamlab en krijg je volledige toegang tot het online community platform. In de online community kun je 24/7 contact leggen met gelijkgestemden en vragen stellen aan Nurlaila, daarnaast ontvang je in verschillende topics tools, tips en tricks om jou verder te helpen in het vak en kun je (na betaling) deelnemen aan verschillende modules.
 • 1x per maand is er een online meeting van 60 tot 75 minuten, waarin topics worden besproken en waar jij jouw vragen kunt stellen. Van te voren jouw vragen indienen is ook mogelijk, dan ben je er van verzekerd dat jouw vraag uitgebreid wordt behandeld.

   

 • Ieder seizoen (4x per jaar) een live meeting op locatie van 10.00 uur tot 15.30 uur . Tijdens deze meeting gaan we met en voor elkaar muziek maken en worden er workshops gegeven door mij, mijn team en/of mensen uit mijn netwerk.
  Een live meeting bijwonen? Dan kost dit €55,- exclusief 21% btw. per meeting. Ben je geen lid van the Dreamlab? Dan kost dit €75,- exclusief 21% btw per meeting.
   
 • Als lid ontvang je kortingen op mijn exclusieve events en cursussen zoals: boekhouding, make up, social media, branding, auditie training en andere zaken waar jij als artiest tegenaan loopt. Deze events en/of bijeenkomsten vinden eens per 2 maanden (6x per jaar) plaats.
   
 • Wil je naast bovenstaande aanbod nog extra online 1-op-1 trainingen van 45-60 minuten? Dan kost dit €55,- exclusief 21% btw per training. Ben je geen lid van the Dreamlab? Dan kost dit €90,- exclusief 21% btw per training.
 • Wil je naast bovenstaande aanbod nog extra LIVE 1-op-1 trainingen van 60-90 minuten? Dan kost dit €99,95 exclusief 21% btw per training. Ben je geen lid van the Dreamlab? Dan kost dit €125,- exclusief 21% btw per training.

Mijn doel is om met the Dreamlab jou als artiest op eigen benen te laten staan, op het toneel maar vooral ook daarnaast en omheen. Je weet zelf hoe alles van a tot z werkt en aan welke touwtjes je moet trekken. Je bespaart maandelijks geld, aangezien je dit niet meer hoeft uit te geven aan een agent en krijgt in de the Dreamlab de hulp die je écht verdiend, maar ook hard nodig hebt. Met het verkregen vertrouwen uit de the Dreamlab, durf jij weer authentiek te zijn en heb je een ‘community’ waar je op terug kunt vallen.

Een lidmaatschap voor the Dreamlab start zodra je module 1 of module 1&2 samen hebt afgenomen.

The Visionairy Journey – Module 1: €333,- exclusief 21% btw.
The Visionairy Journey – Module 1&2: €450,- exclusief 21% btw.
The Visionairy Journey – Module 2 (aanschaf nadat module 1 is afgerond): €150,- exclusief 21% btw.

Zodra je lid bent van the Dreamlab krijg je korting op nieuwe modules, 1-op-1 trainingen, evenementen, cursussen en masterclasses.
Na 1 jaar verloopt je lidmaatschap. Je ontvangt dan bericht om je lidmaatschap te verlengen of te beëindigen. Het verlengen van je lidmaatschap kost €100,- exclusief 21% btw per jaar.

Schakel je hulp in van bijvoorbeeld een boekhouder, advocaat of andere professional vanuit mijn netwerk? Dan betaal je alleen voor hun diensten en ben je geen extra fees aan mij of mijn team kwijt.

Schrijf je nu in en geef jouw beschikbaarheid door voor een online kennismaking, waarin ik je kan begeleiden waar jij dat nodig hebt.

Door het lidmaatschap van the Dreamlab sta je binnenkort op je eigen benen, in je eigen kracht en ben jij je authentieke zelf.

Meld je via onderstaande formulier aan voor the Dreamlab. Heb je nog vragen? Dan kun je deze ook via onderstaand formulier aan mij stellen.

Tot snel!

Inschrijven of info opvragen