Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Vorige slide
Volgende slide

liedjes en verhalen voor kids

Wat ik zo leuk vind aan kinderen, is dat zij zo’n grote fantasie hebben. Ook in mij zit nog altijd dat kleine kind dat graag speelt. Als moeder van 3 kinderen heb ik het altijd geweldig gevonden om voor hen te zingen en verhaaltjes te vertellen. Door mijn leven als moeder en de inspiratie die mijn prachtige kinderen mij brengen, besloot ik iets te doen met mijn passie voor schrijven en zingen voor kids. 

Een wereld vol liedjes

In 2010/2011 bracht ik mijn eerste kinder-cd en kinderboek uit. Mijn kinderen hebben verschillende nationaliteiten in hun bloed. Voor en met hen zong ik liedjes uit verschillende landen en windstreken. Zo is het idee ontstaan om die liedjes te vertalen naar het Nederlands en te bundelen tot ‘Een wereld vol liedjes’. Het liedje van Jan kan nu ook het liedje van Achmed worden. De kindjes die je in de liedjes hoort, zijn ook daadwerkelijk mijn eigen kinderen (op jongere leeftijd). 

‘Een Wereld Vol Liedjes’, welke in 2012 gekozen werd tot één van de kerntitels van de Kinderboekenweek. Benieuwd? 

ieder kind is bijzonder en uniek!

de grote kak wedstrijd

In oktober 2020 kwam mijn tweede kinderboek uit: ‘De Grote Kakwedstrijd’ (voorheen ‘Een koning poept niet’). Dit boek heb ik geschreven omdat ik mijn kinderen zindelijk wilde maken. Uit dit proces is het verhaal ontstaan en werkte heel goed in het proces van zindelijk worden. Steeds als zij naar de toilet waren geweest, kregen zij een drollencupcake. Benieuwd naar het boek? Je kunt deze nog steeds bij mij bestellen.

Natuurlijk heb ik ook bij dit boekje leuke liedjes gemaakt voor de kids namens ‘tante Nur’, beluister ze hier via Spotify.

dreamlab

Ik heb mijn ervaringen in de theaterwereld en NLP coach samengebracht in The Dreamlab. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om voet aan de grond te krijgen in de artiestenwereld. Benieuwd wat mijn Dreamlab jou kan brengen?

BOEKINGEN

Muziek is echt één van mijn grootste passies. Ik vind het dan ook meer dan te gek om naast de musical shows ook op het podium te staan met een band. Wil jij een top 80’s/Soul & Funk feest neerzetten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

BOEK

Vind jij poepen eng en vies? Schaam jij je voor die vreselijke geur? Houd jij je drolletjes liever in en krijg je dan buikpijn? Dan is het vast goed om te weten dat je niet de enige bent. In mijn boek lees je waardoor Koning Jonathan toch naar de wc durfde.