Vorige slide
Volgende slide

NLP coaching

Door mijn kennis en ervaring als NLP coach kan ik jou helpen om blokkades te doorbreken, achterhalen wie jij echt bent en op artiest- en persoonlijk vlak als geen ander ondersteunen!

Wat is NLP?

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, is in de jaren zeventig ontstaan in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is deze methode beter bekend als NLP. Het staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Door middel van NLP ontdekken, gebruiken en veranderen onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken. Het leert je op een fijne manier scherper en helder naar “zaken” te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert. Het helpt je in je persoonlijke ontwikkeling, je leert jezelf beter kennen en gaat begrijpen waarom je op een bepaalde manier denkt en handelt. 

“Ik geloof niet in wegdrukken, maar juist de boodschap achter de angst te vinden.”

Hoe werkt NLP

NLP oefeningen dagen je uit om de waarneming minutieus uit te zoeken, zodat je een completer beeld krijgt van je probleem en de mogelijke oplossing. Het stellen van doelen is erg belangrijk binnen NLP. Met het juiste doel kun je het gewenste resultaat behalen. Daarom laat ik jou in the Dreamlab of tijdens de 1-op-1 trainingen jouw doelen tastbaar maken.

Tijdens een NLP-sessie maak je contact met het onderbewuste, dit is je gevoelsleven. We doen dit met ontspanningsoefeningen waardoor je brein tot rust komt. Het continu aanstaan en nadenken over van alles wordt even op een laag pitje gezet. Wanneer jij volledig ontspannen bent, kunnen we jouw gevoel meer aanscherpen en makkelijker bij de kern van een obstakel komen.

In 2012 ben ik mij meer gaan verdiepen in het menselijk bewustzijn en begon ik met de opleiding tot NLP Master Coach en in 2016 behaalde ik de titel ‘Master Coach of Strategic Intervention’. Met deze kennis kan ik als NLP life coach nog meer van waarden zijn voor jou op het gebied van persoonlijke groei en verandering. Enerzijds voor het wegnemen van onbewuste blokkades, zoals disfunctionele gedachten, (faal)angst(en), beperkende overtuigingen of negatieve emoties. Anderzijds voor het stellen van tastbare doelen. Ik vind het heel belangrijk dat jij tijdens de trainingen jouw drijfveren ontdekt, zodat ik jou gemakkelijker kan helpen met het behalen van jouw doelen.

Wil je meer weten over hoe ik NLP toepas in the Dreamlab  of tijdens de 1-op-1 trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag met je in gesprek.