Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Vorige slide
Volgende slide

NLP coaching & Zang workshop

Maandag 28 november geef ik een unieke exclusieve workshop voor 5 personen. Ben jij al actief binnen het vak als zanger(es) en/of heb je een musicalopleiding of het conservatorium gedaan? Dan is deze workshop voor jou! 

 

Datum: Maandag 28 november
Locatie: in het YMCA in Scheveningen
Tijd: 10.00 tot 15.30 uur
Kosten: €250 exclusief btw (inclusief hapjes en drankjes)

De workshop staat niet in teken van technische zangles, maar we gaan terug naar de kern van wie jij bent als zanger(es), zodat je weer kunt zijn wie je wilt zijn op het podium!

Door mijn +27 jaar ervaring in de theaterwereld en het behalen van o.a. mijn diploma als NLP coach in 2012 , kunnen we deze dag écht tot de kern komen. Wie jij bent en wie je wil(de) zijn ben je wellicht de afgelopen jaren verloren tijdens jouw opleiding of in het werkveld. Juist jouw unieke identiteit is wat jou bijzonder maakt en onderscheidt van andere artiesten. Daarom laat ik je tijdens deze workshop kennis maken met de krachtige tools van NLP die ik al ruim 10 jaar inzet bij het begeleiden van zangers en zangeressen.

“Iedere zanger(es) verdient het om vrij te kunnen zingen en performen, niet alleen vanuit het hoofd, maar ook vanuit het hart!”

Om goed met jou de diepte in te kunnen gaan, blokkades te doorbreken en van elkaars verhalen te kunnen leren, geef ik de workshop aan een klein gezelschap van 5 personen. Op deze manier krijgt iedereen de aandacht die hij of zij écht verdiend.

Met de tips, tools en tricks die je leert tijdens deze workshop weet jij weer wat jou als artiest uniek maakt en dat gevoel kun je weer toe passen in jouw zang. Je durft hierdoor (weer) vrij en zonder angst op het podium te staan.

Wil jij een van deze 5 personen zijn of heb je een vraag over de workshop? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Dan kom ik er z.s.m. bij je op terug.

Ik ontmoet je graag op 28 november!

Aanmelden voor of vragen over de workshop?