Blog

Nurlaila houdt van schrijven! Op deze blog deelt ze regelmatig haar avonturen als artiest, maar ook haar gevoelens als mens en moeder van drie prachtige kinderen. Laat je meeslepen in de herinneringen uit haar jeugd en hilarische momenten uit haar leven!

Nooit meer verliefd

What’ s love got to do with it?Het is alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb. Na mijn laatste blog besefte ik hoe moe ik was. Moe van het racen van hot naar her, van het leven vanuit mijn auto, van de stress, van een relatie die wederom erg ongezond was. Ik las mijn blog over mn mini life en bleef huilen. De tranen bleven over mn wangen biggelen. Volgens mij heb ik bijna drie uur huilend achter mijn laptop gezeten. Het was tijd mijn leven om te gooien, maar hoe?Ik stopte met de verkering. En mijn lijf stopte met normaal functioneren. Ik kreeg een verkoudheid die drie maanden duurde. Ik kon bijna geen trap lopen, was mijn stem kwijt en Ik had nergens meer kracht voor. In een klap zat ik thuis en kon geen shows meer draaien.En goede vriendin van mij zei tegen me dat ze iedere dag in de zee zwom en vroeg of ik een keertje mee ging. Gewoon midden in de winter! Het zou goed zijn voor je immuun systeem en voor je mindset. Ach wat had ik te verliezen? Die eerste duik, midden November 2019 heeft mijn leven veranderd. Ik had nog nooit zo’n kick gevoeld. Mijn lijf tintelde van energie en mijn kop was leeg!Ik haakte aan bij een groep die dit al jaren doet. Ik kwam daar voor mezelf en hield me totaal niet bezig met de mannen van de groep. Ik was bezig met herstellen en had besloten mijn leven zonder man door te brengen. Misschien iemand voor de gezelligheid, maar meer ook niet.Ik deed ook totaal geen moeite om er leuk uit te zien. Bij de vrienden van de zee was ik gewoon mezelf. Onopgemaakt, ongefilterd , op mn crocs, in mn joggingbroek. Het kon me niks schelen! Dit was mn anti mannen fase!Ik had een leuke band met de zwemgroep, ik voelde me op mn gemak bij de mannen. Maar er zat er eentje tussen die ik meed.. Ik kreeg vlinders in mn buik als ik hem zag. Dus stoer doen was t beste. Want ik had afgesproken met mezelf dat er geen man meer welkom was in mijn leven. Hij was ook gescheiden, met jonge kids, en we hadden 1 belangrijk ding gemeen, hij wilde zich net als ik niet meer binden. Dus eigenlijk was hij een perfecte kandidaat. Want hoe fijn is t als je het leuk hebt met iemand die je niet claimt? En je lekker vrij laat?Dus na een half jaar om elkaar heen draaien gingen we een keer daten, Ik maakte hem heel duidelijk dat ik geen relatie wilde en dat niet op zoek was naar een partner, hij stond er net zo in als ik. Top! Geen polonaise! Hij zijn leven ik mijn leven en af en toe gezellig samen zijn. Gezellig zwemmen, achterop de motor, een beetje lol hebben, maar er was direct een chemie waar je u tegen zegt. Een chemie waarvan je eigenlijk niet meer verwachtte dat dat nog zou bestaan. Ik voelde me ‘vrouw” in zijn bijzijn, compleet op mn gemak! En ik dacht dat ik t kwijt was maar de passie gierde door mn lijf als ik hem zag. Maar zoals Tina Turner zingt: “What’s love got tot do with it?” It’s physical… only logical…Ik hield me vast aan haar tekst… Verliefdheid is voor pubers! Vooral zulke heftige verliefdheid.Na bijna een jaar compleet in ontkenning te zitten, elkaar wijs makend dat we nooit meer verliefd kunnen worden, kunnen we er niet meer omheen. We zijn intens gek op elkaar We houden van elkaar, We gaan voor elkaar.Het is tijd voor nieuwe verhalen, een duik in t diepe, overgave, en liefde!Fotografie door Nila ter Beek