Close
“Waar ik bij hoor?”
Geen idee. Ik loop nog steeds graag met mijn blote voeten door het zand. Daar komt alles samen en daar word ik gelukkig van.
“Mam, je bent geen doorsnee moeder. ”
Je werkt hard, je verdient je eigen geld, maar je bent soms net een van ons, een klein meisje.’ En dat klopt ook.
Previous
Next

OVER NURLAILA

Als klein meisje droomde ik veel. Ik had het niet makkelijk en zocht naar een andere wereld waar ik mezelf kon zijn. Ik fantaseerde over een eiland, blote voeten in het zand en een eigen circus. Ik plukte madeliefjes, reeg er een madeliefjesketting van en maakte daarvan een krans voor op mijn hoofd. Wanneer ik die opzette verdween ik even in mijn fantasiewereld en droomde ik over het circus. De volwassen Nurlaila liet me dan zien dat alles goed zou komen.

 

Nu ik volwassen ben, pluk ik nog steeds madeliefjes. Met een grote glimlach, want alles kwam goed.

 

Ik geniet van het leven. Ik dans, ik lach en maak muziek. Ik organiseer graag feestjes aan lange tafels tot laat in de avond. Het liefst met een goed glas wijn en lieve vrienden en familie om mij heen. Lampionnetjes, fijne muziek, heerlijk eten, flessen wijn, limonade en gekleurde vlaggetjes, zie je het voor je? Ik wel! Ik vier het leven met mijn drie kinderen Jay, Gaia en Julia, vrienden, familie en de mensen met wie ik zakendoe. Iedereen is welkom.

 

Mijn vader zei altijd: ‘Ik heb niet veel nodig. Een bootje, een hengel en een deurtje in ons huisje.’ Die uitspraak is me altijd bijgebleven. Het bootje staat voor vrij zijn in doen en laten wat je wilt. De hengel voor wat eten en het deurtje voor bescherming, warmte en liefde. Meer heb ik niet nodig.

 

Ik kan intens genieten van goede muziek, met het hart gemaakt. Van heerlijke chocolade en een mooie jurk. Niet om het te bezitten, maar omdat het iets met me doet.

 

Ik ben niet de meest attente vriendin die precies weet wanneer je jarig bent, maar als je in mijn hart zit kom je er niet gemakkelijk meer uit. Ik wil graag mensen inspireren, meenemen in mijn dromen en laten zien hoe leuk het leven is. Mensen met elkaar verbinden is mijn kracht.

 

Ik ben een tijdje gestopt met optreden. Ik deed wat ik moest doen, maar ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was op zoek naar de kern, de essentie van het leven. Hulp, zelfonderzoek en mijn cursussen tot coach, hebben mij geholpen de liefde voor het zingen en acteren weer te vinden. Nu ervaar ik rust en zing ik weer vrijuit, vol passie en overgave.

 

Mijn vader is geboren op Sumatra, mijn moeder in Suriname. Ik heb Fries bloed, Creools, Afrikaans, Indiaans, Belgisch, Hindoestaans en Indonesisch. Waar ik bij hoor? Geen idee. Ik loop nog steeds graag met mijn blote voeten door het zand. Daar komt alles samen en daar word ik gelukkig van. Ik heb dan het gevoel dat ik de hele wereld aankan en dan staat de tijd een beetje stil.

 

Mijn kinderen zeggen vaak: ‘Mam, je bent geen doorsnee moeder. Je werkt hard, je verdient je eigen geld, maar je bent soms net een van ons, een klein meisje.’ En dat klopt ook.

 

Wie ik ben? Ik ben niet te vangen, niet te kaderen. Het is aan jou hoe jij het ziet of wat je aan me hebt. Het is aan mij om alle rollen met volle teugen te leven.

 

Veel plezier op mijn website!

werk met mij!