Previous
Next

The kick off

Nurlaila Karim

Super leuk dat je interesse hebt in de Artist Academy. Na het behalen van mijn NLP certificaten ben ik ruim 10 jaar lang collega’s gaan trainen. Ik heb alle tijd en ruimte genomen om mijn skills als NLP trainer te ontwikkelen. Ik vond het geweldig om deze skills in te zetten in het vak wat ik het allerliefste doe: op toneel staan. 

Na vele prachtige resultaten geboekt te hebben, is het tijd om deze trainingen te combineren met mijn (theater)ervaring en jou als artiest verder te helpen.

Benieuwd wat de Artist Academy jou kan brengen? Lees het hieronder en houd mijn socials in de gaten. Voor je kunt starten met de Artist Academy, is het erg belangrijk om module 1 van The Kick Off te volgen. Daarna raad ik je erg aan om ook module 2 te volgen, voordat je met de Academy start. Waarom? Dat lees je wanneer je naar beneden scrollt.

"Je leert vol overgave jouw verhaal te vertellen, het mooiste lied te zingen en het publiek te beroeren."

The Kick Off

Beginnen met Nurlaila’s Artist Academy kan niet zonder dat je weet waar jij heen wilt in jouw leven en in dit vak. Tijdens The Kick Off module 1 komen we er achter waar jouw blokkades liggen en gaan we aan de slag om deze op te ruimen. Nadat je module 1 hebt afgerond, is het erg raadzaam om module 2 te volgen voordat je met de Academy start. In module 2 gaan we o.a. jouw richting, (personal)branding en prijzen bepalen, maar ook doelen neerzetten en een scherpe planning maken, zodat jij jezelf in de markt kunt zetten.
Schrik niet, de twee modules van The Kick Off duren geen volle dagen. Wel ben je 21 dagen (module 1) en  14 dagen (module 2) dagelijks 10 tot 30 minuten met een opdracht bezig. In een heel enkel geval kan dit een paar uur zijn. Je kunt de opdrachten gemakkelijk naast jouw dagelijkse bezigheden uitvoeren.

In The Kick Off start je met het maken van een commitment met jezelf. Dit is een afspraak met de belangrijkste persoon in je leven, dat ben JIJ!

Wat ga je o.a. tijdens de twee modules van The Kick Off doen?

 • Jouw (toekomst)droom uitwerken
 • Moodboard(s) maken voor alle facetten van jouw leven
 • Opruimen in de breedste zin van het woord
 • De rollen van jouw leven uitwerken
 • Vriendencirkel maken
 • Elevator pitch maken (selftape)
  Module 2
 • Personal branding maken (fonts, kleuren, iconen etc.)
 • Prijzen bepalen
 • Planningen maken voor online content (teksten, foto’s, video’s voor website en social media), afspraken voor audities etc.

Dit zijn een aantal onderwerpen die in de twee modules worden behandeld. Deze onderdelen lijken nu misschien nog niet helder of tastbaar, maar dat worden ze tijdens de Kick Off zeer zeker.
Wanneer alle opdrachten van The Kick Off zijn gemaakt, heb je een duidelijk inzicht in jezelf en weet ik (als moeder gans), hoe ik jou in mijn Artist Academy verder kan helpen.

Live dag – Kick Off workshop

Module 1 afgerond? Dan plannen we met alle collega’s die deze module hebben afgerond een live dag in. We zoomen in op dat wat je hebt ontdekt en bepaald, presenteren de pitches aan elkaar, gaan met elkaar sparren, (zang)oefeningen doen etc! Daarnaast vertel ik je nog veel meer over Nurlaila’s Artist Academy.

De live dag vindt plaats op locatie van 10.00 uur tot 15.30 uur en de kosten hiervoor zijn €55 euro (exclusief 21% btw) per persoon.

Wat is de investering?

Naast een klein deel van jouw tijd, profiteer je wanneer jij je voor 1 februari 2023 inschrijft van een mooie Kick Off korting!
Je kunt kiezen uit verschillende pakketten:

 • Module 1: €99,- exclusief 21% btw > na 1 februari: €125,- exclusief 21% btw.
 • Module 1&2: €125,- exclusief 21% btw > na 1 februari: €150,- exclusief 21% btw.
 • Module 2 (aanschaf nadat module 1 is afgerond): €75,- exclusief 21% btw.
 • Zeker zijn van jouw plekje in Nurlaila’s Artist Academy? Schaf dan meteen jouw lidmaatschap aan voor €250,- per jaar exclusief 21% btw.

  Jouw Kick Off start nadat jouw betaling is voldaan.

Schrijf je snel in voor The Kick Off! Laat jouw voorkeur(en) weten via onderstaand formulier. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.
Vragen of benieuwd naar meer informatie over de twee modules van The Kick Off? Houd mijn socials en podcast in de gaten, daar vertel ik je er meer over. 

Tot snel!

Inschrijven of info opvragen