Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Previous
Next

This is me event 28 mei 2023

Benieuwd naar Nurlaila’s Artist Academy? Kom dan op zondag 28 mei naar Paleis van de Weemoed in Amsterdam. De deelnemers van de Academy pitchen zichzelf, zingen geweldige solo’s, maar ook treden we met elkaar op. Daarnaast is er een interactieve talkshow (Q&A) met mij, gaan we live op Instagram en wordt er live een podcast opgenomen.

Datum: Zondag 28 mei
Locatie: Paleis van de Weemoed, Amsterdam
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Kosten: €17,50 (+€1 service fee)

Wil jij de Academy deelnemers zien shinen en alles over Nurlaila’s Artist Academy te weten komen? Zorg dan dat je er 28 mei bij bent. 

Ik vertel je mijn verhaal en waarom de Academy andere artiesten zoveel inzichten, tips & tricks geeft. Je hebt de mogelijkheid om alle vragen die je hebt (m.b.t. de Academy) te stellen. Dit alles wordt opgenomen en samengevoegd tot een podcast.

Zie ik je gezellig 28 mei? Ik kijk er naar uit!

“Iedere zanger(es) verdient het om vrij te kunnen zingen en performen, niet alleen vanuit het hoofd, maar ook vanuit het hart!”