Sta jij met trillende knietjes op het toneel of op de bühne? Ben je een beetje kwijt waarom jij ook alweer wilde performen? Zoek je de zin van het leven? Het doel van jouw carrière? Stap in je kracht en leer weer genieten van het leven! Ik ben S&NAP-coach en geef jou een zetje in de juiste richting naar vrij dansen, bewegen en zingen. Sterk, stevig en dicht bij jezelf. Ik begeleid artiesten, politici, acteurs en sprekers voor groepen en help hen van hun podiumvrees, plankenkoorts en auditiestress af. Plan zelf gemakkelijk een afspraak in de onlineagenda.

Vorige slide
Volgende slide

The Visionary Journey Live

Bereid je voor om live en persoonlijk ondergedompeld te worden in de magie van transformatie!
Stap binnen in een wereld vol inspiratie en empowerment bij “The Visionary Journey Live”!

Locatie: Het Veur Theater – Leidschendam
Datum: zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Prijs: 22,50 euro

Nurlaila Karim

In mijn coachingsprogramma “The Visionary Journey”, neem ik je mee op een unieke reis… in het hart van het theater! Laat je betoveren door prachtige muziek, ontroerende anekdotes en bovenal: de kracht van verandering.

Dit seminar is niet zomaar een evenement; het is een transformerende ervaring. Gedurende deze buitengewone avond zal ik de essentie van mijn coachingsprogramma met je delen. Je krijgt de kans om vragen te stellen en wie weet… misschien word jij zelfs ter plekke door mij gecoacht!

Heb jij grote dromen maar ontbreekt het je aan de juiste tools om ze werkelijkheid te maken? Of heb je gewoon dat extra duwtje in de rug nodig? Dit is jouw moment!

Bestel nu je kaarten voor “The Visionary Journey Live en laat je inspireren om jouw dromen werkelijkheid te maken. Mis dit unieke evenement niet!

Zie ik je dan? Ik kijk er naar uit!

“Iedere zanger(es) verdient het om vrij te kunnen zingen en performen, niet alleen vanuit het hoofd, maar ook vanuit het hart!”